516675.jpg

paahtoleipää (käytin vehnä ja ruis)

litran verran lihalientä

pari pakettia italiansalaattia

tuorejuustoa 300g (pippuri+yrtti)

kinkkukuutioita

Leikkaa leivistä reunat pois. Lado leivänviipaleet (esim.6-8) vierekkäin, kostuta lihaliemellä. Levitä italiansalaattia. Lado uusi kerros leipiä, kostuta, levitä tuorejuustoon sekoitetut kinkkukuutiot. Jatka näin, kunnes voileipäkakku on haluamasti kokoinen. Laita vähintään pariksi tunniksi jääkaappiin maustumaan, laita hieman painoa päälle (esim. leikkuulauta ja pari maitopurkkia).

Levitä tuorejuustoa (n.200g; notkista halutessasi esim. kermaviilillä) kakun päälle ja sivuille. Koristele haluamallasi tavalla. Itse käytin kirsikkatomaatteja, kurkunviipaleita, tummia viinirypäleitä ja persiljaa.