567586.jpg

Pohja:

2 munaa

1 1/2dl sokeria

2dl vehnäjauhoja

1 1/2tl leivinjauhetta

1/2dl maitoa

100g margariinia sulatettuna

Kuorrutus:

75g margariinia

100g mantelilastuja

1dl sokeria

1/2dl maitoa

1rkl vehnäjauhoja

Liata irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperipala, sulje siten vuoan reuna, että leivinpaperi jää väliin. Voitele ja korppujauhota vuoan reunat. Vaahdota munat ja sokeri, lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja maitovoisulaseos kevyesti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 20min.

Laita kuorrutusaineet kattilaan, sekoita. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee hiukan. Levitä kuorrutus paistetun pohjan päälle. Paista vielä 200 asteessa n.10min, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Oli tosi herkullinen ja pehmeä kakku. Ohje on Yhteishyvän Ruokalehdestä 3/06 napattu!