767348.jpg

Pohja:

n.75g margariinia sulatettuna

200g kaurakeksejä murusina

Yhdistä ainekset. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte:

1prk Flora Vispiä vaahdotettuna

1prk rahkaa

200g maustamatonta tuorejuustoa

3dl mansikoita soseutettuna

1dl sokeria

3rkl mansikkamehua

5 liivatetta

Sekoita kerma, rahka ja juusto keskenään. Lisää mansikat ja sokeri. Liota liivatteita 5min kylmässä vedessä. Kiehauta mehu ja sulata liivatteet siihen. Kaada hiukan jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana täyteen joukkoon ja sekoita. Kaada täyte pohjan päälle. Hyydytä muutama tunti.

Halutessa voi tehä päälle kiilteen:

4dl mansikkamehua

4 liivatetta

Ota mehua 1/2 dl, kiehauta se, sulata liotetut liivatteet siihen. Kaada seos ohuena nauhana mehun joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada hyytyneen pohjan pääle. hyydytä vielä muutama tunti.