torstai, 26. kesäkuu 2008
Mustikkakakku
Pohja:
4 kananmunaa
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita muut kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot varovasti munasokeri vaahtoon. Kaada uunipellille, paista 200 asteessa n.7 min. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille.
Täyte:
250g rahkaa
2dl kermaa
sokeria
mustikoita
Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se rahkan joukkoon. Lisää maun mukaan sokeria ja mustikoita.
Leikkaa pohja kolmeen samankokoiseen osaan, kostuta esim. sitruunavedellä. Lisää täytettä väleihin, kokoa kakku.
Ripottele pinnalle mustikoita, valmista hyytelösokerista kiille paketin ohjeen mukaan. Pursota reunoille kermaa ja herkuttele!!
Kommentit