Täyte:

2,5dl kuohukermaa

225g paloiteltua suklaata

Kiehauta kerma kattilassa, sulata suklaa siihen. Anna jäähtyä jääkaapissa pari tuntia (on aika vetelää, ei kannata säikähtää). Vatkaa kuohkeaksi.

Pohja:

225g margariinia

225g sokeria

4 munaa

175g jauhoja

1,5tl leivinjauhetta

55g kaakaojauhetta

Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaki. Vatkaa vähitellen sekaan kananmunat. Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe taikinaan, sekoita. Voitele pyöreäkakkuvuoka/irtopohjavuoka ja peitä pohja leivinpaperikiekolla (halk. 20-24 senttiä). Lusikoita taikina vuokaan. Paista 180-asteisessa uunissa 45-50min. Anna jäähtyä hetki vuoassa, kumoa.

Päällyste:

350g paloiteltua tummaa suklaata

115g margariinia

vajaa 1dl kuohukermaa

Sulata suklaa, hämmennä sekaan margariini ja kerma. Anna jäähtyä tatkuvasti sekoittaen, kunnes seos on notkeaa.

Leikkaa kakkupohja kahteen tai kolmeen osaan, levitä täyte kerrosten väliin. Päällystä kakku ja koristele suklaakiehkuroilla.