1242131348_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

400 g jauhelihaa

1 sipuli

2 rkl vehnäjauhoja

5 dl vettä

1 lihaliemikuutio

2prk tomaattipyreetä

suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta

Valkokastike:

5 rkl rasvaa

1 dl vehnäjauhoja

n. 1 l vettä

suolaa

juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää vehnäjauhot ja sekoita vesi vähän kerrallaan joukkoon. Lisää mausteet ja anna kypsyä 5 min.

Sulata rasva ja sekoita vehnäjauhot joukkoon. Kaada maito hiljalleen hyvin sekoittaen joukkoon ja anna kiehua muutama minuutti hiljalleen koko ajan sekoittaen. (Lisää juustoraaste) Mausta ja anna jäähtyä.

Kokoa lasagne voideltuun uunivuokaan siten, että laita pohjalle ensin valkokastiketta, sitten jauhelihakastiketta ja sitten lasagnelevyjä, jatka samalla lailla mutta laita päälimmäiseksi valkokastiketta. Paista 200 asteessa n.45min.

 

Ekaa kertaa ei edes maito palanut pohjaan, mä rupeen oppimaan :)