Pohjana 4 kääretorttupohjaa:

4 munaa
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200 asteessa noin 7 min. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille.

Täyte:

Marianne-mousse:

1prk Flora Vispiä

1prk rahkaa

2tl vaniliinisokeria

1/2pss Marianne rouhetta

4rkl vettä

3 liivatetta

Vatkaa Vispi vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka, sokeri ja marianne. Kiehauta vesi kattilassa, sulata kylmässä vedessä liotetut liivatteet siihen. Sekoita liivateseos muun täytteen joukkoon.

Kostuta pohjat marjamehulla ja levitä täyte kakun väliin.

 

Vaahtokarkkifondaatti (MMF)

400g vaahtokarkkeja

reilu 1pkt tomusokeria

1 1/2 rkl vettä

Voitele mikronkestävä kulho öljyllä. Lisää vaahtokarkit ja vesi. Kuumenna 30 sek. kerralla, sekoita. Kuumenna kunnes vaahtokarkit ovat sulaneet. Sihtaa 2/3 tomusokerista kulhoon, tee keskelle kuoppa johon kaadat vaahtokarkit. Vaivaa taikina sileäksi, sihtaa tomusokeria vähän kerralla joukkoon. Sekoita kunnes taikina irtoo käsistä ja kulhosta. Kääri kaksinkertaiseen kelmuun ja anna seisoa yön yli (estää taikinaa kutistumasta..) Säilytä huoneenlämmössä.

Kakun pinnan voitelin pullasutia apua käyttäen hilloseoksella (2rkl hilloa+2rkl vettä)-> kuumenna mikrossa kiehuvaksi.

Kauli MMF noin 3mm paksuiseksi, asettele se kakun päälle, anna laskeutua ja painele kiinni. Leikkaa ylimääräinen esim. pizzaleikkurilla pois.