Pohja:
300g margariinia
2 dl sokeria
4 munaa
6 dl vehnäjauhoja
6 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa

Kuorrutus:
2 dl pähkinäsuklaalevitettä (esim. Nutella tai Rainbow)
2 Maraboun Dubbel Nougat -patukka

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Sekoita munat joukkoon. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 15 min.

Sivele pohjan päälle pähkinäsuklaalevitettä. Jos pohja on vielä lämmin, levite sulaa sen vaikutuksesta.

Sulata Dubbel Nougat mikrossa miedolla lämmöllä. Laita pähkinäsuklaalla kuorrutettu pohja 200-asteiseen uuniin n. 3 minuutiksi: pinta sulaa hieman. Valuta nougat pinnalle. Ravistele tämän jälkeen leivonnaista astiaa heiluttamalla tai nostelemalla sitä leivinpaperin kulmista: tämä tasoittaa pintaa ja saa nougat:n uppoamaan pähkinälevitteeseen. Nosta jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa sen jälkeen paloiksi.

 

Ohje Kinuskikissalta.