Pohja:
4 kananmunaa
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
200 g leivontamargariinia
5 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
3 tl leivinjauhetta


Pinnalle:
1 prk päärynäkuutioita mehussa (400/230 g)


Kuorrutus:
100 g leivontamargariinia
2 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
4 dl kookoshiutaleita


Vatkaa munat ja sokerit  vaahdoksi. Sulata rasva.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vuorotellen taikinaan sulatetun rasvan ja maidon kanssa. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista pohjaa 200-asteisessa uunin keskitasossa 12 minuuttia puolikypsäksi.

Valuta päärynäkuutioista liemi siivilän avulla.

Mittaa kattilaan margariini, sokeri ja kerma. Kuumenna, kunnes rasva on täysin sulanut ja seos kiehahtaa. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon kookoshiutaleet.
Nosta piirakka uunista ja levitä päärynäkuutiot pohjan päälle.Levitä kuorrutus pinnalle. Jatka paistamista 12–13 minuuttia tai kunnes pinta saa hieman väriä.

Ohje on Ruokamaailma lehdestä ja suosittelen kokeilemaan, on tosi hyvää ja mehevää, ei tartte mitään vaniljakastiketta lisäks :)