Pohja:
4 munaa
1,5dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita. Kaada uunipellille. Paista 200 asteessa noin 8 min. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Ota sydän-piparimuotilla paloja.
Täyte:
1,2dl kermaa
250g suklaata
Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Lisää suklaapalat ja sekoita, kunnes ne ovat sulaneet. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Vatkaa n.1dl kermaa vaahdoksi. Vaahdota suklaaganache. Yhdistä suklaa ja kerma. Sekoita.
Kostuta palat kaakaolla. Levitä täytettä yhden sydämen väliin reilusti, laita toinen sydän päälle, paina hiukan.Sekoita mansikanmakuisesta tomusokerista ja vedestä tahna (ei kovin löysää), levitä sitä sydämen pinnalle. Pursota loppu suklaatäyte leivosten reunoille ja nauti!!
Kommentit