Pohja:
200 g kaurakeksejä
75 g margariinia

Täyte:
7 liivatelehteä
2 1/2 dl Flora Vanillaa
5 dl vaniljajugurttia
1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl vettä

Pinnalle:
300-400 g mustikoita
5 dl vettä tai mustikkamehua
2 1/2 dl hyytelösokeria

Murusta keksit ja sulata margariini, sekoita ainekset keskenään.
Painele seos halkaisijaltaan noin 24 cm, leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota Flora vanilla. Lisää joukkoon vaniljajugurtti, sokeri ja vaniljasokeri.
Kuumenna vesi kiehuvaksi esimerkiksi mikroaaltouunissa, liuota vedestä puristetut liivatteet joukkoon.
Kaada seos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Levitä täyte keksinmurupohjan päälle ja anna hyytyä suojattuna kylmässä muutama tunti tai yli yön.

Kaada hyytyneen tortun pinnalle mustikat.
Kiehauta vesi tai mustikkamehu. Lisää joukkoon hyytelösokeri koko ajan sekoittaen, anna kiehua, kunnes liemi kirkastuu.
Lusikoi liemi mustikoiden päälle ja nosta vielä hetkeksi kylmään hyytymään.

Irroita kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.